L’Auberge Provençale
Gâteau de courgettes et son coulis de tomates, Selle agneau à la crème d’ail, sont les plats emblématiques d’une cuisine “bien tournée” du Chef Alain Grondin. Un Bar, un Salon de thé aux…
Gâteau de courgettes et son coulis de tomates, Selle agneau à la crème d’ail, sont les plats emblématiques d’une cuisine “bien tournée” du Chef Alain Grondin. Un Bar, un Salon de thé aux…
Our Chef will share his love of the profession with you through his cooking and presentation. Our watchwords are quality and conviviality Discover our specialities based on chestnuts and marrons glacés (homemade country…
Enjoy the delicate flavours of Mediterranean cuisine in the dining room or on the riverside terrace Evenings only and by reservation.
De Véritables Galettes bretonnes croustillantes à souhait, des Crêpes sucrées, des Salades composées et Viandes fraîches sont au menu chaque jour, le tout cuisiné avec des produits frais de qualité. Pour régaler vos…
Asian restaurant that offer you duck and spicy sauce, many asian meals. Warmly welcomed.
Since 27 years, Fernande waitresse and Laurent as a cook, offer you many specialities.
Located in the deep heart of Callian village, Daily’s Crêpes welcomes you in a warm ambiance. Terrace outside. Bretonne and artisanal cooking.
Chez “Crock Pizza”, plats et desserts sont cuisinés chaque matin, servis en salle et en terrasse. Le soir : pizzas et bruschettas. Sur place, un parking gratuit est à votre disposition. Le tout…
Traditionnal cooking made with only fresh products and home made. Warmely welcoming.