La Bastide de Fangouse

Bastide du XVIII ème siècle et halle en bois au milieu des vignes. Terrain de 10 ha avec vignes, oliviers et rivière. Cuisine entièrement faite maison avec des produits frais.

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Le Faventia

Inspired by Mediterranean flavours, our brand new Chef Christophe Schmitt, draws inspiration from seasonal produce and supports a team passionate about food. From Moulin de Callas olive oil to goats’ cheese produced by…

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Le Colombier

Une cuisine de saison et de terroir conçue avec le plus grand soin vous sera servie dans un intérieur de gentilhommière ou sur une terrasse fleurie et verdoyante à la belle saison. Possibilité…

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Hostellerie de Cotignac

Gastronomique. Restaurant gastronomique dans une ancienne maison de Maître. Buffet à volonté.. Proposition de repas traiteur, devis sur demande

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Restaurant René’Sens

WE LIKE: – Exceptional view from the dining room – L’étoile Michelin at the restaurant of Jean-François BERARD – Quality restaurant recognized by the Collège Culinaire de France. SPECIALITY OF THE GASTRONOMIC RESTAURANT:…

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Restaurant des Gourmets

Our specialities : The truffles of the country of Aups all the year Foie gras and Gers duck Brouillade of scambled eggs with Aups truffle Beef fillet in the style of «Rossini», with…

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La Truffe y algo más

The Restaurant la Truffe y algo más invites you to discover culinary specialties: Truffle, foie gras, and other local products – such as olive oil from the Gervasoni Mill – cooked with passion…

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