Le Clos des Vignes
Tous nos produits sont de première fraîcheur et proviennent de fournisseurs engagés qui ont pour maître mots la qualité, la tradition et l’éthique. Les mêmes passions nous animent : cuisiner, recevoir et partager…
Tous nos produits sont de première fraîcheur et proviennent de fournisseurs engagés qui ont pour maître mots la qualité, la tradition et l’éthique. Les mêmes passions nous animent : cuisiner, recevoir et partager…
Dolo, François and the whole team welcome you every day on the place de Villecroze… Catering from May to September Concerts regularly.
On the terrace or in the dining room, Lei Cigales offers you with simplicity a home cooking with seasonal flavors and local colors around selected products. Lunch, a daily formula at 13 €…
As its name suggests, the restaurant “Sous les platanes” is located in the heart of the village of Villecroze, on the village square. Traditional and Provençal cuisine. Aïoli every Friday. Open all year…
Gâteau de courgettes et son coulis de tomates, Selle agneau à la crème d’ail, sont les plats emblématiques d’une cuisine “bien tournée” du Chef Alain Grondin. Un Bar, un Salon de thé aux…
Our Chef will share his love of the profession with you through his cooking and presentation. Our watchwords are quality and conviviality Discover our specialities based on chestnuts and marrons glacés (homemade country…
Provencal cuisine. Menu according to season Open every day except Tuesday evening and Wednesday.
Bordering the river, the Hotel Restaurant des Maures offers a large dining room and a bar where you will find the special atmosphere of Provence.