L’Auberge Provençale
Gâteau de courgettes et son coulis de tomates, Selle agneau à la crème d’ail, sont les plats emblématiques d’une cuisine “bien tournée” du Chef Alain Grondin. Un Bar, un Salon de thé aux…
Gâteau de courgettes et son coulis de tomates, Selle agneau à la crème d’ail, sont les plats emblématiques d’une cuisine “bien tournée” du Chef Alain Grondin. Un Bar, un Salon de thé aux…
Our Chef will share his love of the profession with you through his cooking and presentation. Our watchwords are quality and conviviality Discover our specialities based on chestnuts and marrons glacés (homemade country…
Provencal cuisine. Menu according to season Open every day except Tuesday evening and Wednesday.
Bordering the river, the Hotel Restaurant des Maures offers a large dining room and a bar where you will find the special atmosphere of Provence.
Speciality of kid with champagne, capon, pheasant, wild boar, cooking with ceps in season Reservation recommended
Come and have lunch in the shade of the restaurant’s terrace.
Ouvert le midi 7j/7 Le soir : Vendredi et Samedi Suggestions à l’ardoise et sur commande : Poissons Méditerranée – Côtes de Boeuf – Plats cuisines, etc… Privatisation pour événements.
Cuisine familiale et traditionnelle. Ouvert tous les midis et en saison midi et soir (juin à fin septembre) Fermeture annuelle en décembre et janvier.