Ultimate Provence – UP Restaurant
Discover an 8-course “Fine Dining” table with wine pairing, in an intimate atmosphere on the private terrace of the Chef’s kitchen, surrounded by his plants and aromatic herbs. The menu will be served…
Discover an 8-course “Fine Dining” table with wine pairing, in an intimate atmosphere on the private terrace of the Chef’s kitchen, surrounded by his plants and aromatic herbs. The menu will be served…
We put our skills and our heart in the cooking in order to offer our clients the best time in our restaurant.
Warm welcome, tasty dishes that delight the taste buds. The dishes are composed and made with originality. Creator of the famous “Fraxi-Burger” hamburger.
Petite restauration sur place et à emporter, vente de boisson chaude et froide, bières artisanales, dégustation et vente de produits locaux. Vue panoramique en haut de Bargème. Village de caractère.
Un espace pour les plus jeunes, Le Pitchoun, offre des buffets adaptés entre deux activités proposées par le Kids Club.
Inspired by Mediterranean flavours, our brand new Chef Christophe Schmitt, draws inspiration from seasonal produce and supports a team passionate about food. From Moulin de Callas olive oil to goats’ cheese produced by…
Sa carte propose une cuisine provençale légère et raffinée. Le Gaudina, c’est aussi le rendez-vous du petit déjeuner et du brunch du dimanche, à ne pas manquer !
L’Auberge des Pins propose Restaurant et Hotel. Le Restaurant décline une cuisine simple et raffinée, à travers un Menu de Saison, et une Carte, travaillée par notre Chef Jhonny Vacher. Elaborée avec des…
Situé au Club House, le restaurant Les Caroubiers de Terre Blanche est non seulement la pause gourmande des golfeurs, il est également prisé par les clients de Terre Blanche Hotel, de Terre Blanche…